Suklainen karppiherkku

Suklaa sulatetaan kermatilkan kanssa.

Sula suklaaseos sekoitetaan partiksen joukkoon.

Sinne joukkoon makeutusjauhe ja maun mukaan vaniljaesanssia (itse laitoin kolmisen grammaa).

loppu kermasta vatkataan vaahdoksi ja nostellaan massan sekaan.

Annetaan hetki levähtää jääkaapissa.

OMNOM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Henemilia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karl Fazer Exclusive, Thin Dark 70%, tumma suklaa (Fazer), annos 80g10g54kcal0.8g3.4g4.1g0.9g
Flora kuohu 26% (Unilever finland oy), annos 250g32g84kcal0.6g1.3g8.4g0.2g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g41g49kcal1.4g1.5g4.1g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.7g2.6kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g379kcal5.6g13.6g33.2g2.2g
Valittu annoskoko84g189kcal2.8g6.8g16.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna42g95kcal1.4g3.4g8.3g0.6g
Arvot/100g100g225kcal3.3g8.1g19.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255146