Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl39g52kcal5.1g0.1g3.3g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g23g94kcal0g23.2g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g6.5g23kcal0.8g4.4g0.2g0g
Perunajauhot,rainbow13g43kcal0g10.8g0g0.2g
Leivontamargariini Euroshopper1.6g11kcal0g0g1.3g0g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g449kcal11.8g77.4g9.6g0.4g
Valittu annoskoko84g224kcal5.9g38.7g4.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna42g112kcal3g19.4g2.4g0.1g
Arvot/100g100g266kcal7g45.9g5.7g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258746