Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 170g50kcal1.6g7.7g0.7g3.2g
Valkosipuli 8g8.7kcal0.6g1.3g0g0.2g
Punasipuli, kuorittu, 100g55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Kikherne (Gogreen), annos 100g230g242kcal18.4g32.2g4.6g23g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g370g130kcal3.7g25.2g1.9g5.2g
Rypsiöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1688g1067kcal50g138g34.6g65g
Valittu annoskoko844g533kcal25g69g17.3g32.5g
Annoskoko puolitettuna422g267kcal12.5g34.5g8.7g16.3g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167