Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 1702g498kcal16g76.6g6.8g32.3g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g551g149kcal7.2g26.4g1.1g9.4g
Kikherne (Gogreen), annos 100g2303g2418kcal184.2g322.4g46.1g230.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g3704g1297kcal37g251.9g18.5g51.9g
Rypsiöljy 100g885kcal0g0g100.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16880g10667kcal501.4g1380.8g346.2g651.2g
Valittu annoskoko8440g5333kcal250.7g690.4g173.1g325.6g
Annoskoko puolitettuna4220g2667kcal125.4g345.2g86.6g162.8g
Arvot/100g100g63kcal3g8.2g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167