Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g5159g8770kcal980.2g0g515.9g0g
Kananmuna kuoreton 709g1012kcal88.7g2.1g72.7g0g
Sipuli 2580g780kcal32.2g123.8g5.2g43.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16896g21125kcal2202.2g251.8g1187.6g87.8g
Valittu annoskoko8448g10563kcal1101.1g125.9g593.8g43.9g
Annoskoko puolitettuna4224g5281kcal550.6g63g296.9g22g
Arvot/100g100g125kcal13g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=233176