Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Maapähkinä 11g62kcal2.8g1.4g4.7g1.7g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)3.3g0.7kcal0g0.2g0g0g
Hunaja 1.5g5.1kcal0g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana171g233kcal7.2g12.4g16.4g6g
Valittu annoskoko86g116kcal3.6g6.2g8.2g3g
Annoskoko puolitettuna43g58kcal1.8g3.1g4.1g1.5g
Arvot/100g100g136kcal4.2g7.2g9.6g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474