Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl112g381kcal15.7g62.7g7.5g12.3g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl280g980kcal39.2g179.2g8.7g15.4g
Juusto Oltermanni 17%140g304kcal42g0g23.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen280g92kcal9.2g13.7g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g28g252kcal0g0g28g0g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1708g4067kcal213.6g521.8g136g55.6g
Valittu annoskoko854g2034kcal106.8g260.9g68g27.8g
Annoskoko puolitettuna427g1017kcal53.4g130.5g34g13.9g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374