Broileripata

Paista broilerit ja laita sivuun.

Hienonna ja kuullota sipuli ja valkosipulit.

Lisää tomaattimurska ja mausteet, lisää lopuksi broilerit.

Anna vielä hautua ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton400g431kcal90.3g0g7.2g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400g100kcal4g22g0g5.6g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2g7.3kcal0.1g1.6g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1712g1178kcal191g69.2g14.8g12.8g
Valittu annoskoko856g589kcal95.5g34.6g7.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna428g295kcal47.8g17.3g3.7g3.2g
Arvot/100g100g69kcal11.2g4g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315210