Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g49g12kcal0.6g1.7g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Rypsiöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Kasvisliemikuutio 0.8g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Broilerisuikaleet21g26kcal4.5g0g0.8g0g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana174g136kcal10.6g5g7.6g2.6g
Valittu annoskoko87g68kcal5.3g2.5g3.8g1.3g
Annoskoko puolitettuna44g34kcal2.7g1.3g1.9g0.7g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.9g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993