Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g70g222kcal4.2g32g8.3g0g
Jauheliha porsaan 12%486g1031kcal87.5g0g58.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g244g195kcal6.3g9.7g14.6g0g
Kananmuna, keitetty 65g92kcal8.1g0.2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1728g3080kcal212.2g83.8g175.6g0g
Valittu annoskoko864g1540kcal106.1g41.9g87.8g0g
Annoskoko puolitettuna432g770kcal53.1g21g43.9g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590