Lammaskaali broilerista

Ruskista pilkottu kaali ja sipuli voi-rypsiöljyssä.

Lisää pilkottu porkkana.

Hauduta ja kääntele kunnes hiukan ruskistuu.

Lisää kasvisliemi ja ilman rasvaa paistetut broilerit.

Lisää ketsuppia hiukan, pippuria, yrttejä ja halutessasi suolaa.

Hauduta vähintään 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 309 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g4904g1177kcal58.8g166.7g9.8g103g
Sipuli (kuorittu)561g151kcal7.3g26.9g1.1g9.5g
Voi, 1 tl, 5 g210g1534kcal2.1g2.1g168.1g0g
Rypsiöljy 98g867kcal0g0g98.1g0g
Kasvisliemikuutio 77g235kcal7.3g10.4g18.1g1.2g
Broilerisuikaleet2102g2568kcal447.7g0g84.1g0g
Porkkana 701g229kcal4.3g39g1.4g17.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17304g13524kcal1055g490.2g761.4g263.2g
Valittu annoskoko8652g6762kcal527.5g245.1g380.7g131.6g
Annoskoko puolitettuna4326g3381kcal263.8g122.6g190.4g65.8g
Arvot/100g100g78kcal6.1g2.8g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326993