Jauhelihakastike

Tattakai kevyempää tulee kun käyttää mahd.

vähärasvaista jauhelihaa ja kermankin vaihtaa kevyempään...

meillä ei sattunu kaapissa olemaan kuin nämä niin siksi näistä aineista......

ruskista jauheliha, mausta makusi mukaan.

Lisää pastakastike ja kerma.

Lämmitä kastike, älä anna hirveesti kiehua...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 44g131kcal10g0g10.2g0g
Pastakastike Raguletto, annos 100g29g16kcal0.6g1.9g0.7g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl15g12kcal0.2g0.6g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g319kcal21.6g5g23.8g0g
Valittu annoskoko88g159kcal10.8g2.5g11.9g0g
Annoskoko puolitettuna44g80kcal5.4g1.3g6g0g
Arvot/100g100g182kcal12.3g2.9g13.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275071