Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 63g17kcal0.6g2.6g0.2g1.2g
Kuohukerma,valio,2dl13g43kcal0.3g0.4g4.4g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g13g49kcal3.6g0.2g3.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana175g217kcal9g6.4g16.8g2.4g
Valittu annoskoko88g108kcal4.5g3.2g8.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna44g54kcal2.3g1.6g4.2g0.6g
Arvot/100g100g124kcal5.1g3.6g9.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542