Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha50g83kcal9.5g0g5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g6.5g21kcal0.6g3.4g0.4g0.6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 25g16kcal0.8g1.2g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana176g257kcal23.4g9.2g13.8g1.2g
Valittu annoskoko88g129kcal11.7g4.6g6.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna44g64kcal5.9g2.3g3.5g0.3g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110