Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton6447g9220kcal773.7g0g644.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1075g3654kcal21.5g32.2g376.1g0g
Suola, annos 3g108g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g108g784kcal0g0g86g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g967g5803kcal203.1g63.8g522.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17408g38921kcal1996.6g192g3258g0g
Valittu annoskoko8704g19460kcal998.3g96g1629g0g
Annoskoko puolitettuna4352g9730kcal499.2g48g814.5g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359703