Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 257g72kcal3.1g10.5g0.5g5.4g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g129g122kcal25.7g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 429g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 9g29kcal0.9g1.3g2.2g0.2g
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Voi 8.6g62kcal0.1g0g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1752g593kcal60.8g27.8g21.4g12.6g
Valittu annoskoko876g296kcal30.4g13.9g10.7g6.3g
Annoskoko puolitettuna438g148kcal15.2g7g5.4g3.2g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834