Raparperihilloke

*Leikkaa raparperinvarret noin 1 sentin paloiksi ja laita kasariin.

*Lisää vesi ja kuumenna höyryäväksi.

*Sekoita joukkoon sokeri ja keitä 5-10 minuuttia kunnes raparperi on soseutunut.

*Mausta halutessasi mintulla.

*Voit maustaa hillokkeen kanelilla, kardemummalla tai inkiväärillä.

*Kokeile myös kakkujen täytteenä tai lettujen ja jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1755 grammaa

Tammitytto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 6000g2021kcal41.4g330g6g84g
Sokeri 1275g5175kcal0g1273.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17550g14392kcal82.8g3207.4g12g168g
Valittu annoskoko8775g7196kcal41.4g1603.7g6g84g
Annoskoko puolitettuna4388g3598kcal20.7g801.9g3g42g
Arvot/100g100g82kcal0.5g18.3g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428061