Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1152g3917kcal161.3g645.1g77.2g126.7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl2880g10080kcal403.2g1843.2g89.3g158.4g
Juusto Oltermanni 17%1440g3125kcal432g0g244.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2880g950kcal95g141.1g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g288g2592kcal0g0g288g0g
Leivinjauhe 144g253kcal7.5g54.4g0g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17568g41834kcal2198g5367.6g1398.6g571.6g
Valittu annoskoko8784g20917kcal1099g2683.8g699.3g285.8g
Annoskoko puolitettuna4392g10459kcal549.5g1341.9g349.7g142.9g
Arvot/100g100g238kcal12.5g30.6g8g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374