Muropohjamustikkapiirakka

Sekoita sokeri ja pehmeä voi keskenään.

Lisää kananmuna, vehnäjauhot, valinjasokeri ja leivinjauhe.

Sekoita taikina tasaiseksi.

Levitä taikina voidellun ison piirakkavuuan pohjalle (30cm halkaisija).

Kaada mustikat piirakkavuokaan ja levitä ne tasaisesti.

Valmista murutaikina nyppimällä voi, sokeri ja jauhot murumaiseksi ja ripottele mustikoiden päälle.

Paista piirakka 200°:ssa n. 30min.

Tarjoile vaniljajäätelön tai vaniljakastikkeen kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Helikello
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 16g113kcal0.2g0.1g12.7g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai20g71kcal2.4g14.4g0.4g0.6g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Voi 10g76kcal0.1g0g8.5g0g
Sokeri 8.8g36kcal0g8.8g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g47kcal1.6g9.6g0.3g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana177g817kcal10g93.8g45g2g
Valittu annoskoko89g408kcal5g46.9g22.5g1g
Annoskoko puolitettuna44g204kcal2.5g23.5g11.3g0.5g
Arvot/100g100g461kcal5.6g52.9g25.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429822