Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4000g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2800g4760kcal560g0g280g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka2000g700kcal56g94g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17600g10920kcal1232g188g600g0g
Valittu annoskoko8800g5460kcal616g94g300g0g
Annoskoko puolitettuna4400g2730kcal308g47g150g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690