Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4004g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g2803g4764kcal560.5g0g280.3g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka2002g701kcal56.1g94.1g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17616g10930kcal1233.2g188.2g600.6g0g
Valittu annoskoko8808g5465kcal616.6g94.1g300.3g0g
Annoskoko puolitettuna4404g2733kcal308.3g47.1g150.2g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690