Rentosen Cappellilaatikko

Paistajauhelihat ja mausta suolalla ja lihaliemikuutiolla.

Yhdistä vuokaan jauheliha ja keittämätön pasta ja kaada vettä niin että makaroonit peittyvät.

Lisää suolaa ja muita mausteita mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, Torino Täysjyvä cappelli (Raisio), annos 70g2331g7692kcal372.9g1445.2g46.6g139.9g
Jauheliha, sika-nauta 1865g4129kcal326.3g0g317g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl47g117kcal5.6g0.7g10.3g0g
Vesi4662g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17808g23875kcal1409.6g2891.8g747.8g279.8g
Valittu annoskoko8904g11938kcal704.8g1445.9g373.9g139.9g
Annoskoko puolitettuna4452g5969kcal352.4g723g187g70g
Arvot/100g100g134kcal7.9g16.2g4.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=284141