Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha511g848kcal97g0g51.1g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g66g212kcal6g34.5g4g6g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 255g164kcal8.2g12.3g8.9g0g
Kananmuna kuoreton 64g91kcal8g0.2g6.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1792g2629kcal238.4g94g141g12g
Valittu annoskoko896g1315kcal119.2g47g70.5g6g
Annoskoko puolitettuna448g657kcal59.6g23.5g35.3g3g
Arvot/100g100g147kcal13.3g5.2g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110