Lihapullat pannia varten

Korppujauhojen ja sipulikeittoainesten turvotus kermaviilissä.

Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita taikinaksi.

Pulliksi uuniin +225c parikymmentä minuuttia.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.1g8.5kcal1g0g0.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto-ainekset (Knorr), annos 52g0.7g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 2.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.6g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g26kcal2.6g0.8g1.4g0.2g
Valittu annoskoko9g13kcal1.3g0.4g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.7g0.2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g146kcal14.4g4.4g7.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214110