Ananaskakku

Munat ja sokeri vaahdoksi.

kuivat aineet keskenään sekaisin.

vesi+voi sulatetaan.

lisätään kulhoon vuorotellen jauhoseosta, rasvavesiseosta ja ananasmurskaa.

175 1 tunti

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.5g6.2kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.9g10kcal0.3g2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.9g6.5kcal0g0g0.7g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Ananasmurska eldorado1.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.5g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g52kcal1g7.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko9g26kcal0.5g3.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.3g1.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g289kcal5.6g41.1g10g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246749