Paistetut sipulit

Paista pilkotut sipulit öljyssä, lisää valkoviinietikka, hunaja ja mausteet ja anna hautua.

Lisää maapähkinät.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Maapähkinä 1.2g6.7kcal0.3g0.2g0.5g0.2g
Neito Sitruuna Mausteöljy, 1 rkl, 13,5 g (Neito), annos 13.5g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g25kcal0.6g1.4g1.8g0.8g
Valittu annoskoko9g12kcal0.3g0.7g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.2g0.4g0.5g0.2g
Arvot/100g100g133kcal3.2g7.5g9.7g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153474