Kaurateeleipä

Sekoita kuivat ainet ja raastettu juusto.

Lisää öljy ja maito ja sekoita nopeasti tasaiseksi.

Älä vaivaa.

Taputtele pellille 5 pientä leipää, n. 1cm paksuisia.

Tee haarukalla reikiä ja puolita taikinapyörällä tai veitsellä.

Paista 225c uunissa n. 15min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Rytmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl1.2g4.2kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl3.1g11kcal0.4g2g0.1g0.2g
Juusto Oltermanni 17%1.6g3.4kcal0.5g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g45kcal2.4g6g1.6g0.6g
Valittu annoskoko10g23kcal1.2g3g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.6g1.5g0.4g0.2g
Arvot/100g100g238kcal12.6g31.6g8.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163374