Naurisgratiini

Kuori ja paloittele nauriit, keitä ne pehmeiksi.

Asettele uunivuokaan, lisää päälle suola, kerma ja juustoraaste.

Gratinoi ½ tuntia, 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Minnari65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauris 6.8g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kuohukerma,valio,2dl1.4g4.7kcal0g0g0.5g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g1.4g5.3kcal0.4g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g24kcal1g0.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko10g12kcal0.5g0.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g124kcal5.2g3.1g9.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=211542