Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g1.4g5kcal0.1g1g0.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g1.4g2kcal0.1g0.3g0.1g0g
Vispikerma Flora 20%1.4g3.2kcal0g0.1g0.3g0g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mansikka 5g2.3kcal0g0.4g0g0.1g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g26kcal0.4g3.8g1g0.2g
Valittu annoskoko10g13kcal0.2g1.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.1g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g133kcal2.1g19.6g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133397