Paremmat joulutortut

Sulata taikinalevyt ja jaa jokainen kahtia.

Voitele kananmunalla.

Laita keskelle ensin reilu nokare vanilijarahkaa (voit toki kokeilla myös rommi-rusina tai omena-kaneli-rahkaa) ja sen päälle hiukan pienempi keko luumuhilloa.

Paista 225 asteessa n. 10-15 min. (taikinapakkauksen ohjeen mukaan)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai lehtitaikinalevy ilman täytettä6g22kcal0.4g1.8g1.5g0.1g
Valio maustettu rahka, vanilja2.4g3.8kcal0.2g0.4g0.2g0g
Luumumarmeladi, Tähtitorttu, 20g1.4g2.1kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g56kcal1.2g5.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko10g28kcal0.6g2.7g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.3g1.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g285kcal6.1g27.6g17.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=150640