Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1.2kcal0.1g0g0.1g0.1g
Aprikoosihillo (Rainbow)1.3g2.6kcal0g0.6g0g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g2g11kcal0.2g0.6g0.8g0g
Sokeri 1.4g5.6kcal0g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g82kcal1.2g6.8g5.4g0.2g
Valittu annoskoko10g41kcal0.6g3.4g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g21kcal0.3g1.7g1.4g0.1g
Arvot/100g100g417kcal6.1g34.7g27.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151381