Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g3.7g3kcal0.7g0g0g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g2.1g7.4kcal0g0.1g0.8g0g
Emmental juustoraaste, lidl1.8g6.6kcal0.5g0g0.5g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g2.1g7.2kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g48kcal2.4g0.4g4g0g
Valittu annoskoko10g24kcal1.2g0.2g2g0g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.6g0.1g1g0g
Arvot/100g100g250kcal12.4g2.1g20.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213