Ananaskakku

Munat ja sokeri vaahdoksi.

kuivat aineet keskenään sekaisin.

vesi+voi sulatetaan.

lisätään kulhoon vuorotellen jauhoseosta, rasvavesiseosta ja ananasmurskaa.

175 1 tunti

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Kkk0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1.7g6.7kcal0g1.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Ananasmurska eldorado1.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g56kcal1g8.2g2g0.2g
Valittu annoskoko10g28kcal0.5g4.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.3g2.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g284kcal5.1g41.4g10.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246749