Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7.8g17kcal1.4g0g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g0.8g1kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 0.4g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g38kcal3g0g2.8g0g
Valittu annoskoko10g19kcal1.5g0g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Arvot/100g100g198kcal15.5g0g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360039