Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima1.3g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Paprika, punainen1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)2.7g7kcal0.3g1.3g0.1g0.2g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)3.5g3.6kcal0.7g0.1g0g0g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)1g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g35kcal3g3g1.2g0.4g
Valittu annoskoko10g18kcal1.5g1.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.8g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g183kcal15.5g15.5g6.2g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959