Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.6g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 6.3g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g2.1g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g11kcal0.8g1g0.4g0g
Valittu annoskoko10g6kcal0.4g0.5g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g56kcal4.1g5.1g2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113401