Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kikherne (Gogreen), annos 100g2.7g2.8kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g4.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy 0.1g1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g12kcal0.4g1.6g0.4g0.8g
Valittu annoskoko10g6kcal0.2g0.8g0.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.4g0.1g0.2g
Arvot/100g100g63kcal2g8.2g2g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167