Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.9g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g3.9g1.2kcal0g0.2g0g0g
Katkarapu, rainbow1.6g1.6kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20g7kcal0.8g0.4g0g0g
Valittu annoskoko10g3kcal0.4g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0g0g
Arvot/100g100g34kcal4g2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444