Lämmin tuorejuusto-broilerisiivuvoileipä

Voitele paahtoleipä creme bonjourilla, ripauta vähän mustapippuria päälle.

Päällystä broilerisiivuilla ja paprikaviipaleella, päällimmäiseksi emmentalia.

Lämmitä 175-200 asteisessa uunissa 5-10 minuuttia, leipää tarkkailemalla näkee, milloin kypsyysaste alkaa olla omaan makuun sopiva.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Emmental, sinileima12g47kcal3.6g0g3.6g0g
Paprika, punainen11g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kaurapaahtoleipä, Fazer (22 g viipale)25g64kcal2.4g11.9g0.8g1.5g
Snellman Hunajabroilerifilee (Ohuenohut)33g33kcal6.5g0.9g0.3g0.1g
Creme Bonjour, Italialaiset yrtit (light, 15 %)9g15kcal0.6g0.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g325kcal26.4g27.2g12g3.6g
Valittu annoskoko90g163kcal13.2g13.6g6g1.8g
Annoskoko puolitettuna45g81kcal6.6g6.8g3g0.9g
Arvot/100g100g181kcal14.7g15.1g6.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=92959