Sellerisalaatti

Selleri pilkotaan n sentin paloiksi.

Sipuli kuutioidaan pieniksi paloiksi.

Kaikki aineet yhdistetään.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Raus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka721g79kcal7.9g7.9g1.4g7.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g108g973kcal0g0g108.1g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g54g14kcal0.2g4.7g0g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Suola, annos 3g14g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1800g2152kcal17g28g219.2g16.4g
Valittu annoskoko900g1076kcal8.5g14g109.6g8.2g
Annoskoko puolitettuna450g538kcal4.3g7g54.8g4.1g
Arvot/100g100g120kcal0.9g1.6g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468706