Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%225g270kcal6.5g10.1g22.5g0g
Philadelphia Light tuorejuusto113g214kcal8.8g3.8g18g0g
Parsakaali brokkoli 563g197kcal26g11g1.7g14.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g5.6g10kcal0.5g1.8g0g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1818g1382kcal83.6g53.4g84.4g28.2g
Valittu annoskoko909g691kcal41.8g26.7g42.2g14.1g
Annoskoko puolitettuna455g346kcal20.9g13.4g21.1g7.1g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383484