Lohi-tuorejuustorulla

Lado lohiviipaleet limittäin kelmun päälle suorakaiteen muotoon.

Mausta sitruunamehulla.

Notkista tuorejusto ja lisää halutessasi tilliä, sitruunapippuria ym.
Levitä juusto lohen päälle ja rullaa kelmun avulla kuin kääretorttu.

Laita pakastimeen kohmettumaan, niin on helpompi leikata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Lennumummi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g449g785kcal85.2g0g49.3g0.4g
Viola tuorejuusto ruohosipuli 13% (Valio), annos 5g449g763kcal34.5g23.3g58.3g12.6g
Sitruunamehu, laimentamaton15g3.1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1824g3101kcal239.4g47g215.2g26g
Valittu annoskoko912g1551kcal119.7g23.5g107.6g13g
Annoskoko puolitettuna456g775kcal59.9g11.8g53.8g6.5g
Arvot/100g100g170kcal13.1g2.6g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218395