Jauhelihakeitto (karppi)

Ruskista jauheliha ja mausta se. Kiehauta vesi ja lisää kasvikset.

Lisää kypsä jauheliha ja mausta esimerkiksi lihaliemikuutiolla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 367 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 417g0kcal0g0g0g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g292g496kcal58.4g0g29.2g0g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka209g73kcal5.8g9.8g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1835g1139kcal128.4g19.6g62.6g0g
Valittu annoskoko917g569kcal64.2g9.8g31.3g0g
Annoskoko puolitettuna459g285kcal32.1g4.9g15.7g0g
Arvot/100g100g62kcal7g1.1g3.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=213690