Kikpaprikapata

Hauduttele paprikaa ja sipulia sekä valkosipulia öljyssä pehmeämmiksi.

Lisää sitten muut ainekset ja anna hautua hetkinen.

Aina parempaa tulee, jos ehdit pidempään kypsennellä, mutta vahdi silloin nestemäärää, ettei pääse käprähtämään.

Tarvittaessa lisää vettä.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 19g5.4kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Valkosipuli 0.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kikherne (Gogreen), annos 100g25g26kcal2g3.5g0.5g2.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g41g14kcal0.4g2.8g0.2g0.6g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana185g116kcal5.6g15g3.8g7.2g
Valittu annoskoko92g58kcal2.8g7.5g1.9g3.6g
Annoskoko puolitettuna46g29kcal1.4g3.8g1g1.8g
Arvot/100g100g63kcal3g8.1g2.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228167