Juustokala (kerma)

Laita sulaneet kalat vuokaa, mausta suolalla ja sitruunapippurilla.

Sekoita juustoraaste kermaan ja levitä mössö kalojen päälle.

paista reilut 1/2 tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 460 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastesei (Faroe), annos 100g3500g2800kcal665g0g35g0g
Kuohukerma (Maitokolmio), annos 100g2000g7000kcal40g60g720g0g
Emmental juustoraaste, lidl1700g6256kcal493g0g476g0g
Kuohukerma (Milbona), annos 100g2000g6800kcal40g60g700g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18400g45712kcal2476g240g3862g0g
Valittu annoskoko9200g22856kcal1238g120g1931g0g
Annoskoko puolitettuna4600g11428kcal619g60g965.5g0g
Arvot/100g100g248kcal13.5g1.3g21g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224213