Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g741g2371kcal45.2g340.8g88.9g0g
Jauheliha porsaan 12%5186g10995kcal933.6g0g622.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g2600g2080kcal67.6g104g156g0g
Kananmuna, keitetty 689g983kcal86.1g2.1g70.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18432g32857kcal2265g893.8g1875.8g0g
Valittu annoskoko9216g16429kcal1132.5g446.9g937.9g0g
Annoskoko puolitettuna4608g8214kcal566.3g223.5g469g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=335590