Katkarapukeitto

Kiehauta vesi ja lisää siihen 2 lihaliemikuutiota
lisää pilkottu sipuli ja tomaattimurska
anna hautua kunnes sipulit ovat hieman pehmenneet
lisää katkaravut sekä haluamasi mausteet (esim timjami, rosepippuri, rakuuna..)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Grasse
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.6g4.5kcal0.1g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g37g11kcal0.4g2.2g0.1g0g
Katkarapu, rainbow15g15kcal3.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana186g62kcal8g5g1.2g0.2g
Valittu annoskoko93g31kcal4g2.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna47g16kcal2g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g33kcal4.3g2.7g0.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67444