Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3272g5431kcal621.6g0g327.2g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 701g1586kcal112.2g3.5g126.2g0g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g1519g425kcal9.1g90.4g3g38g
Pasta, Pirkka Gnocchi1402g5048kcal168.3g1051.6g15.4g47.7g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 23g66kcal2.4g9.9g0.5g6.1g
Vesi, vesijohtovesi 1870g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18648g25364kcal1839.4g2355.6g946.4g199.4g
Valittu annoskoko9324g12682kcal919.7g1177.8g473.2g99.7g
Annoskoko puolitettuna4662g6341kcal459.9g588.9g236.6g49.9g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147519