Jauhelihaperunalaatikko

Tässä reseptissä on käytetty:
* Atria naudan jauheliha (rasvaa enintään 17%) 400g
* Rainbow peruna-sipuli sekoitusta (pakaste) n. 415g
* Apetit kesäpöytä kasvissuikaleet (pakaste) 250g
* Flora kevyt ruoka 7% 2,5dl
* oman maun mukaan suolaa ja pippuria

Valmistu:
Ruskista jauheliha pannulla.

Lado uunivuokaan perunasipuli-sekoitus, kasvissuikaleet ja ruskistettu jauheliha.

Lisää oman maun mukaan mausteita esim.

suolaa ja pippuria.

Kaada päälle ruokakerma.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Axelle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, Atria2804g6450kcal532.8g0g476.7g0g
Rainbow perunasipulisekoitus2909g1891kcal46.5g436.4g2.9g40.7g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g1753g719kcal24.5g142g5.3g0g
Flora kevyt ruoka 7%1753g1490kcal17.5g78.9g122.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g35g60kcal2.8g11.2g0.2g0g
Suola, annos 3g70g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18648g21217kcal1248.2g1337g1215.6g81.4g
Valittu annoskoko9324g10609kcal624.1g668.5g607.8g40.7g
Annoskoko puolitettuna4662g5304kcal312.1g334.3g303.9g20.4g
Arvot/100g100g114kcal6.7g7.2g6.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95625