Kaali-kanakeitto

Kaali ja sipuli pilkotaan ja laitetaan pataan veden ja liemikuution kera, mausteeksi laitoin maustepippuria.

Liha ruskistetaan voissa ja lisätään pataan.

Kietetään kypsäksi.

NAM, NAM.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2746g762kcal32.7g111.5g5.5g57.7g
Broilerin fileesuikale, maustamaton (Rainbow), annos 300g1373g1304kcal274.6g0g9.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 4576g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 101g307kcal9.6g13.6g23.7g1.6g
Sipuli (kuorittu)458g124kcal5.9g22g0.9g7.8g
Voi 92g664kcal1.1g0.4g74.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18688g6321kcal647.8g295g228.2g134.2g
Valittu annoskoko9344g3161kcal323.9g147.5g114.1g67.1g
Annoskoko puolitettuna4672g1580kcal162g73.8g57.1g33.6g
Arvot/100g100g34kcal3.5g1.6g1.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203834